Opis zadań
WYKONYWANIE RÓŻNYCH CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PRZYGOTOWANIEM I WSTĘPNĄ OBRÓBKĄ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, KTÓRE SĄ UŻYWANE PRZEZ KUCHARZA DO SPORZĄDZANIA DAŃ, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NACZYŃ, SPRZĘTU, MEBLI, POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH ORAZ ZAPLECZA GASTRONOMICZNEGO, WYKONYWANIE CZYNNOŚCI ZLECONYCH PRZEZ KUCHARZA
Wymagania pożądane
Wykształcenia:
- zasadnicze zawodowe, brak
WykształceniaSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Nie dotyczy
-
Stypendium brutto:
1 440 PLN
-
Wymiar etatu:
1
Informacje
Data rozpoczęcia:
19.04.2021
Miejsce pracy:
Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Liczba godzin w tygodniu:
40
Liczba godzin w tygodniu:
40
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Dane pracodawcy
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Profil działalności:
PLACÓWKA GASTRONOMICZNA (OBOK POLICJI)
Osoba do kontaktu:
DORADCA KLIENTA
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Oferta dodana:
19.04.2021
Oferta ważna do:
18.06.2021