Zakres obowiązków
Wymagane wykształcenie zawodowe, tytuł kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie w gastronomii, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Zakres obowiązków: przygotowanie zleconych asortymentów diet, porcjowanie żywności, rozdział żywności na oddziały, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCAP. Współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego, dbanie o powierzony sprzęt i narzędzia. Osoby zainteresowane proszone są o kontakt telefoniczny z pracodawcą.
Wymagania konieczne
Wykształcenia:
WykształceniaSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Umowa o pracę na okres próbny
-
Wynagrodzenie brutto:
od 4 900 PLN
-
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
-
Wymiar etatu:
1
Informacje
Data rozpoczęcia:
20.11.2024
Miejsce pracy:
Gliwicka 33, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Liczba godzin w tygodniu:
40
Liczba godzin w tygodniu:
40
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu:
Preferowane formy kontaktu: telefon
Dane pracodawcy
Pracodawca:
KLINICZNY SZPITAL PSYCHIATRYCZNY SPZOZ W RYBNIKU
Profil działalności:
Działalność szpitali
Osoba do kontaktu:
Wioletta Piątek
Nr telefonu:
32 62 18 349
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Oferta dodana:
20.11.2024
Oferta ważna do:
20.12.2024