Zakres obowiązków
Przygotowanie dań mięsnych, jarskich, półmięsnych, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska, praca w zespole i pod presją czasu, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, sprzątanie i mycie stanowiska pracy
Wymagania konieczne
Zawody:
ZawodySzczegoly:
Wykształcenia:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
WykształceniaSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Umowa o pracę na czas określony
-
Wynagrodzenie brutto:
od 4 500 PLN w zależności od posiadanych kwalifikacji
-
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
-
Wymiar etatu:
1
Informacje
Data rozpoczęcia:
26.06.2023
Miejsce pracy:
PAMIĘCI SYBIRAKÓW 12, 47-200 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Liczba godzin w tygodniu:
40
Liczba godzin w tygodniu:
40
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Dane pracodawcy
Pracodawca:
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "PSZCZÓŁKA"
Profil działalności:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Osoba do kontaktu:
Jolanta Rydzewska
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Oferta dodana:
26.06.2023
Oferta ważna do:
30.10.2023