Zakres obowiązków
nadzorowanie procesów produkcyjnych i opracowywanie dokumentacji, opracowywanie i weryfikacja receptur produkcyjnych, nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjno-technologicznych, współpraca z jednostkami badawczymi
Wymagania konieczne
Wykształcenia:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności lub pokrewne
WykształceniaSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Umowa o pracę na czas określony
-
Wynagrodzenie brutto:
od 5 384,35 PLN (od 4000 zł netto)
-
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
-
Wymiar etatu:
1
-
Praca stała:
TAK
Informacje
Data rozpoczęcia:
08.01.2024
Miejsce pracy:
Pyskowicka 16, 41-807 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Zawód:
inżynier technologii żywności
Liczba godzin w tygodniu:
40
Liczba godzin w tygodniu:
40
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: kontakt osobisty lub telefoniczny, Godziny : 9.00 - 15.00
Dane pracodawcy
Pracodawca:
ANADOLU MEAT PRODUCTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Oferta dodana:
08.01.2024
Oferta ważna do:
29.03.2024