Zakres obowiązków
Zakres obowiązków na stanowisku Pracownik restauracji :
obszar produkcji: praca przy grillu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy.
Wymagania konieczne
Wykształcenia:
- brak lub niepełne podstawowe
WykształceniaSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Umowa o pracę na okres próbny
-
Wynagrodzenie brutto:
od 4 242 PLN
-
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
-
Wymiar etatu:
1
Informacje
Data rozpoczęcia:
02.04.2024
Miejsce pracy:
Armii Krajowej 42, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Zawód:
pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Liczba godzin w tygodniu:
40
Liczba godzin w tygodniu:
40
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Dane pracodawcy
Pracodawca:
PJMak Piotr Jucha
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc:
10
Oferta dodana:
02.04.2024
Oferta ważna do:
30.06.2024