Zakres obowiązków
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;
zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;
ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);
gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;
wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;
posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.
Wymagania konieczne
Wykształcenia:
WykształceniaSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
-
Wynagrodzenie brutto:
od 4 242 PLN /miesiąc
Informacje
Data rozpoczęcia:
23.04.2024
Miejsce pracy:
Jana Pawła II 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Liczba godzin w tygodniu:
40
Liczba godzin w tygodniu:
40
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Dane pracodawcy
Pracodawca:
UNITED COMPANY POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Email:
companiunited@gmail.com
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Oferta dodana:
23.04.2024
Oferta ważna do:
31.05.2024