Zakres obowiązków
- przygotowywanie dań z karty restauracji pod nadzorem szefa kuchni (praca na 1/2 etatu na 2 zmiany: 12:00-16:00 i 14:00-18:00)
Wymagania konieczne
Wykształcenia:
WykształceniaSzczegoly:
Uprawnienia:
- umiejętność pracy w zespole
- książeczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowość do jej wyrobienia
- doświadczenie mile widziane
- odpowiedzialność
- skrupulatność
- odporność na stres
umiejetnosciSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Umowa o pracę na czas określony
-
Wynagrodzenie brutto:
od 2 333 PLN uzależnione od doświadczenia
-
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
-
Wymiar etatu:
0.5
Informacje
Data rozpoczęcia:
25.03.2025
Miejsce pracy:
Witczaka 5, 44-336 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Liczba godzin w tygodniu:
20
Liczba godzin w tygodniu:
20
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Dane pracodawcy
Pracodawca:
Fundacja FANABERIE
Email:
biuro@kameralnajastrzebie.pl
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Oferta dodana:
25.03.2025
Oferta ważna do:
23.04.2025