Opis zadań
SPRAWDZANIE TERMINU PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKTÓW, ZABEZPIECZENIE PRODUKTÓW PRZED ZEPSUCIEM, PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW, MYCIE, OBIERANIE, ROZDRABNIANIE ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, WYKONANIE OBRÓBKI RĘCZNEJ, MECHANICZNEJ I TERMICZNEJ SUROWCÓW, PRZYGOTOWANIE POTRAW Z RYB, MIĘS, WARZYW, PANIEROWANIE, ODSMAŻANIE, GOTOWANIE I ICH PORCJOWANIE, ESTETYCZNE NAKŁADANIE I DEKOROWANIE WYDAWANYCH DAŃ
Wymagania pożądane
Wykształcenia:
WykształceniaSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Nie dotyczy
-
Stypendium brutto:
1 994,40 PLN
-
Wymiar etatu:
1
Informacje
Data rozpoczęcia:
27.03.2025
Miejsce pracy:
Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Liczba godzin w tygodniu:
40
Liczba godzin w tygodniu:
40
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Dane pracodawcy
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Profil działalności:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Osoba do kontaktu:
DORADCA KLIENTA
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Oferta dodana:
27.03.2025
Oferta ważna do:
26.05.2025